Aktuelno

Пруга Београд – Будимпешта  Прва фаза Београд – Стара Пазова

28. 11. 2017

Пруга Београд – Будимпешта Прва фаза Београд – Стара Пазова

Циљ модернизације железничке везе Београда и Будимпеште, односно крака Коридора X ка Будимпешти, је да се реконструкцијом постојеће једноколосечне пруге и изградњом другог колосека формира савремена двоколосечна пруга “високе перформансе” за мешовит (путнички и теретни) саобраћај и брзину до 200km/h.

detaljnije
Sve vesti

Pošalji prijatelju

O nama

Milutin IgnjatovićPoslovnom politikom usmerenom ka budućnosti Saobraćajni institut CIP je danas jedna od najvećih i najznačajnijih istraživačko-projektantskih i inženjering kompanija u Republici Srbiji, pouzdan partner državnim institucijama, domaćim i stranim kompanijama, fakultetima i agencijama.

Tokom dugogodišnjeg poslovanja stekli smo veliki ugled na tržištu zahvaljujući bogatom iskustvu afirmisanih stručnjaka, ali i stalnim razvojem istraživačkog rada i ulaganjem u mlade i talentovane stručnjake. Razvoja nema bez investicija u znanje, i zato je za nas ulaganje u mlade i talentovane kadrove tradicionalno jedan od prioriteta. Ostali smo sinonim za visoku koncentraciju tehničkih znanja i tim vrhunskih stručnjaka koji su spremni da pronađu najracionalnija rešenja za najkomplikovanije projekte.

Optimalnim spojem dugogodišnje tradicije i iskustva, sledeći svetska dostignuća i trendove, postali smo formula poslovnosti, kvaliteta, brzine i poverenja. Uspeli smo da ostanemo u vrhu svetskih projektantskih kompanija sa jednako dobrim rezultatima u projektovanju i u naučno-istraživačkom radu.

Tradicija je za nas čvrst temelj uspešnog poslovanja i zahvaljujući dosadašnjim poslovima uživamo veliko poverenje na tržištu. Ona je za nas i svojevrsna obaveza da u budućnosti ostanemo vodeća kompanija u zemlji u delatnosti kojom se bavimo.

Milutin Ignjatović

Generalni direktor,
Milutin Ignjatović, dipl. inž.