štampaj štampaj

Pošalji prijatelju

Idejni i Glavni projekti toplotnih podstanica TP 52, TP 52A i TRZ24, TRZ24A sa pripadajućom primarnom i sekundarnom mrežom u Obrenovcu

Godina realizacije: 2005 - 2006

TP-52 i TP-52A: Predmet projekta je priključenje novoprojektovanog primarnog toplovoda na postojeći magistralni toplovod, zatim razvod primarnog toplovoda do spoljnog zida toplotnih podstanica TP-52 i TP-52A, kao i razvodi sekundarnih toplovoda od toplotnih podstanica do objekata potrošača. Razvod primarne i sekundarne toplovodne mreže je predviđen od predizolovanih čeličnih cevi.TPZ24 i TPZ24A: Predmet projekta je priključenje novoprojektovanog primarnog toplovoda na postojeći magistralni toplovod, zatim razvod primarnog toplovoda do toplotnih podstanica TPZ24 i TPZ24A, oprema u podstanicama, kao i razvodi sekundarnih toplovoda od toplotnih podstanica do objekata potrošača. Razvod primarne toplovodne mreže je od čeličnih predizolovanih cevi, dok je sekundarna toplovodna mreža predviđena od predizolovanih plastičnih cevi. 

Toplotni kapaciteti svake toplotne podstanice iznosi oko 1 MW, a ukupna dužina trase toplovoda svakog od projektovanih sistema toplotnih podstanica iznosi po oko 1 km. Kompletna tehnička dokumentacija sadrži i građevinske projekte uz neophodne geodetske radove.
povratak