štampaj štampaj

Pošalji prijatelju

Glavni projekat za rekonstrukciju i adaptaciju Depoa montaže (grejanje i provetravanje) i Glavni projekat instalacija grejanja i ventilacije objekta elektrotehničke radionice (ETR) u kompleksu Dorćol Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd

Godina realizacije: 2007

Za halu Depoa montaže predviđeno je kalorifersko grejanje toplom vodom 90/70°C. Predviđeni su kaloriferi za rad sa opticajnim vazduhom, kao i kaloriferi koji rade sa mešavinom svežeg i opticajnog vazduha. Odsisavanje vazduha iz ovih prostora vrši se preko odsisnih rešetki, kanalskog razvoda i aksijalnih ventilatora.

Odsisavanje ubačenog vazduha predviđeno je iz radnih kanala Depoa montaže. Zbog bolje ventilacije u letnjem periodu predviđeno je odsisavanje vazduha i iz gornje zone depoa preko odsisnih rešetki, kanalskog razvoda i aksijalnih ventilatora. U objektu ETR-a ventilacija je predviđena aksijalnim ventilatorima postavljenim na mesto starih neispravnih ventilatora. U oba objekta, za poslovne (kancelarijske) prostorije je predviđeno radijatorsko grejanje. Objekti koji se rekonstruišu snabdevaju se toplotnom energijom iz postojeće kotlarnice kompleksa GSP-a DORĆOL.

 

povratak