Saobraćajni institut CIP :: Aerodromi http://www.sicip.co.rs/sr/delatnost/tehnickaDokumentacija/gradjevinskiProjekti/objektiZaVazdusniSaobracaj/aerodromi/rss.html Lista vesti sr http://www.sicip.co.rs/thumbnail/aerodrom.jpg?thumbId=735&fileSize=7620&contentType=image/jpeg&lastModified=1276085076000 Saobraćajni institut CIP :: Aerodromi http://www.sicip.co.rs/sr/delatnost/tehnickaDokumentacija/gradjevinskiProjekti/objektiZaVazdusniSaobracaj/aerodromi/rss.html Master plan aerodroma u Vršcu http://www.sicip.co.rs/sr/delatnost/tehnickaDokumentacija/gradjevinskiProjekti/objektiZaVazdusniSaobracaj/aerodromi/story/72/Master+plan+aerodroma+u+Vr%C5%A1cu.html Master planom se predviđa rekonstrukcija aerodroma u smislu promene namene aerodroma i prelazak sa kodne oznake 2b na 3c. Planirano je osposobljavanje aerodroma za poletanje i sletanje aviona do 70 putničkih mesta u regionalnom saobraćaju.

Master planom se predviđa rekonstrukcija aerodroma u smislu promene namene aerodroma i prelazak sa kodne oznake 2b na 3c. Planirano je osposobljavanje aerodroma za poletanje i sletanje aviona do 70 putničkih mesta u regionalnom saobraćaju.

 

]]>
Wed, 26 May 2010 23:33:06 +0100 Aerodromi http://www.sicip.co.rs/sr/delatnost/tehnickaDokumentacija/gradjevinskiProjekti/objektiZaVazdusniSaobracaj/aerodromi/story/72/Master+plan+aerodroma+u+Vr%C5%A1cu