Pošalji prijatelju

Delatnost

Kroz dugu tradiciju svog postojanja, rada i razvoja Saobraćajni institut CIP izrastao je u najmoćniju istraživačko-projektnu kompaniju u jugoistočnoj Evropi. Osnovan za projektovanje prve železničke pruge u Kneževini Srbiji, projektovao je sve pruge u Srbiji i prethodnoj Jugoslaviji.

Danas, Saobraćajni institut CIP pokriva celokupnu oblast od istraživanja, preko prostornog i urbanističkog planiranja, geodetskih snimanja, geotehničkih istraživanja do izrade tehničke dokumentacije i stalnog stručnog nadzora na izgradnji objekata. Orijentisan je prvenstveno prema zadacima svog osnivača AD "Železnice Srbije", ali je proširio aktivnost na celokupno građevinarstvo u Srbiji i šire. Projekti železničke i drumske infrastrukture, gradskih saobraćajnih sistema, objekata visokogradnje, sportskih i specijalnih objekata, stalne su aktivnosti na kojima se Saobraćajni institut CIP, vrhunskim kvalitetom i kratkim rokovima, dokazuje kao najstručnija i najsvestranija projektna kompanija u Srbiji.

U okviru sekcije "Delatnost" navedeni su neki od najznačajnijih projekata i najveći broj projekata urađenih od 2005. godine.

 

povratak