Pošalji prijatelju

О нама

Милутин ИгњатовићПословном политиком усмереном ка будућности Саобраћајни институт ЦИП је данас једна од највећих и најзначајнијих истраживачко-пројектантских и инжењеринг компанија у Републици Србији, поуздан партнер државним институцијама, домаћим и страним компанијама, факултетима и агенцијама.

Током дугогодишњег пословања стекли смо велики углед на тржишту захваљујући богатом искуству афирмисаних стручњака, али и сталним развојем истраживачког рада и улагањем у младе и талентоване стручњаке. Развоја нема без инвестиција у знање, и зато је за нас улагање у младе и талентоване кадрове традиционално један од приоритета. Остали смо синоним за високу концентрацију техничких знања и тим врхунских стручњака који су спремни да пронађу најрационалнија решења за најкомпликованије пројекте.

Оптималним спојем дугогодишње традиције и искуства, следећи светска достигнућа и трендове, постали смо формула пословности, квалитета, брзине и поверења. Успели смо да останемо у врху светских пројектантских компанија са једнако добрим резултатима у пројектовању и у научно-истраживачком раду.

Традиција је за нас чврст темељ успешног пословања и захваљујући досадашњим пословима уживамо велико поверење на тржишту. Она је за нас и својеврсна обавеза да у будућности останемо водећа компанија у земљи у делатности којом се бавимо.

Милутин Игњатовић

Генерални директор,
Милутин Игњатовић, дипл. инж.