Pošalji prijatelju

Делатност

Кроз дугу традицију свог постојања, рада и развоја Саобраћајни институт ЦИП израстао је у најмоћнију истраживачко-пројектну компанију у југоисточној Европи. Основан за пројектовање прве железничке пруге у Кнежевини Србији, пројектовао је све пруге у Србији и претходној Југославији.

Данас, Саобраћајни институт ЦИП покрива целокупну област од истраживања, преко просторног и урбанистичког планирања, геодетских снимања, геотехничких истраживања до израде техничке документације и сталног стручног надзора на изградњи објеката. Оријентисан је првенствено према задацима свог оснивача АД "Железнице Србије", али је проширио активност на целокупно грађевинарство у Србији и шире. Пројекти железничке и друмске инфраструктуре, градских саобраћајних система, објеката високоградње, спортских и специјалних објеката, сталне су активности на којима се Саобраћајни институт ЦИП, врхунским квалитетом и кратким роковима, доказује као најстручнија и најсвестранија пројектна компанија у Србији.

У оквиру секције "Делатност" наведени су неки од најзначајнијих пројеката и највећи број пројеката урађених од 2005. године.

 

Повратак